SL-dækket lanceret på det amerikanske marked

Den 1. juni introducerede Tindall Corporation officielt SL-dækket til det amerikanske marked. Det skete under det amerikanske produktnavn ‘T-SLAB’.

Den 1. juni introducerede Tindall Corporation officielt SL-dækket til det amerikanske marked. Det er sket under den amerikanske trademark-betegnelse Tindall Superior Lightweight All-Purpose Beam™ (T-SLAB).

Greg Force, der er præsident og adm. direktør i Tindall, udtaler i den forbindelse:

“Tindall kan udvikle næsten alle tænkelige betonelement-systemer, men SL-dækket er den manglende brik til at opnå et omkostningseffektivt råhus-system.

Systemets fordele er ultimativt at reducere byggetiden og byggeomkostningerne – faktorer, som er altafgørende når det kommer til at vælge en leverandør.”

Tindall har fået licens til at producere og sælge SL-dækket i 10 stater, herunder Alabama, Georgia, South Carolina, North Carolina, Virginia, Maryland, Tennessee, Louisiana, Mississippi samt det nordlige af Florida.

Tindall’s første SL-dæk fabrik i Spartanburg, South Carolina, starter produktion i denne måned, mens Tindall’s fabrikker i Virginia, Georgia og Mississippi alle tre forventes at være klar til at opstarte SL-dæk produktion senest i 2022.

Om Tindall

Med mere end 1,500 ansatte og 5 fabrikker beliggende i staterne South Carolina, Virginia, Georgia, Mississippi og Texas, er Tindall en af Amerika’s største elementgrupper. Tindall har en stor in-house ingeniør-afdeling og har gennem de seneste år oplevet stor succes med sin ‘Design & Build’-strategi, hvor byggeprojekter i samarbejde med kunderne omdannes til de mest effektive råhus-byggerier.

Adm. dir., Greg Force,
introducerer SL-dækket

SL-dæk promotion video

See more news

SL-dækket lanceret på det amerikanske marked

Den 1. juni introducerede Tindall Corporation officielt SL-dækket til det amerikanske marked. Det skete under det amerikanske trademark T-SLAB.

Ny løsning: Slut med synlige fuger i loftet

Med SL-dækkets nye fuge-fri løsning, er det muligt at skabe glatte og æstetisk flotte lofter uden brug af nedhængte gipslofter.

Abeo og Tindall Corporation indgår licensaftale

Abeo og den amerikanske elementgruppe, Tindall Corporation, har indgået en licensaftale for det sydøstlige USA. Fra starten af 2020 vil virksomheden introducere SL-dækket til det amerikanske marked...

Ny stor SL-dæk fabrik på vej i Finland

Ny stor SL-dæk fabrik på vej i Finland Få måneder efter at have lanceret SL-dækket på det finske marked, har Lujabetoni besluttet at investere i en ny stor SL-dæk fabrik for...

Lujabetoni starter SL-dæk produktion

Lujabetoni starter SL-dæk produktion i Finland Abeo har indgået en licensaftale med den finske elementproducent, Lujabetoni, som fra januar 2018 bringer sl-dækket i produktion på det finske marked. SL-dækket vil i...

22.000 m2 SL-dæk til stort boligbyggeri

Abeo og Perstrup har fået ordren på den samlede element-entreprise til de to bygninger, porthuset og købmandsgården. bygningerne udgør 1. etape i udviklingen af bagsværds...

18cm SL-dæk valgt til flere boligprojekter

I marts lancerede Abeo det såkaldte SL18-element - et 18 cm tyndt SL-Dæk - som gør det muligt at opnå en tyndere dækkonstruktion og spare penge på etageadskillelsen.

Abeo vinder entreprise på Cavalet House

Abeo og Perstrup skal leverere SL-Dæk til opførelsen af cavalet house ved Amager Strandpark. Cavalet House ligger ud til Amager Strandpark med udsigt over Øresund og ...

Vinder entreprise på Liljeborg

Abeo og Perstrup skal leverere SL-Dæk til opførelsen af julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Ved siden af den tidligere husholdningsskole Haraldsborg i Roskilde, skal der opføres en ny...