Tindall starter SL-dæk produktion i USA

Abeo og den amerikanske elementgruppe, Tindall Corporation, har indgået en licensaftale for det sydøstlige USA. Fra starten af 2020 vil virksomheden introducere SL-dækket til det amerikanske marked under deres eget brand og produktnavn ‘T-SLAB’.

Abeo har indgået en licensaftale med Tindall Corporation om produktion af SL-dæk i det sydøstlige USA. Tindall er en af Amerika’s største elementgrupper med mere end 1,500 ansatte og 5 fabrikker beliggende i South Carolina, Virginia, Georgia, Mississippi og Texas. Herfra har virksomheden gennem mere end 50 år leveret tusindvis af projekter til hele det sydøstlige USA.

Adm. direktør i Tindall, Greg Force, udtaler:

“SL-dækket er et perfekt komplement til vores system-tilgang til byggeri, og jeg tror personligt at det vil forstærke anvendelsen af betonelementer indenfor bolig,- erhvervs- og offentligt byggeri.

Dette er en af de mest velgennemtænkte produkter, som jeg er stødt på gennem mine næsten 40 år i industrien. Tindall og Abeo deler samme mindset med stærkt fokus på kreativitet og progressiv tænkning, og vi ser meget frem til samarbejdet.”

De første SL-dæk fabrikker vil blive placeret i South Carolina og Virginia, hvorfra Tindall vil være i stand til at servicere de vigtige markeder omkring Atlanta, Charlotte og op til Washington D.C. Den langsigtede plan er dog at udvide produktionen til andre lokationer for at dække hele det sydøstlige USA.

Indtil nu, er SL-dækket blevet produceret i 2.4-meter og 3-meter brede udgaver, men til det amerikanske marked har Abeo udviklet en ny 3.6-meter (12 fod) bred udgave, som vil blive sat i produktion af Tindall. I kombination med SL-dækkets lave vægt og høje fleksibilitet, gør den bredere udgave det muligt at reducere montageomkostningerne yderligere og opnå endnu mere fleksibilitet til at håndtere stor udsparinger, høje belastninger, skivekræfter og indstøbte løsninger.

Tindall’s første SL-dæk fabrik forventes at opstarte sin produktion i starten af 2020, og allerede nu har et stort antal af kunder udtrykt stor interesse i at anvende produktet.

See more news

SL-dækket lanceret på det amerikanske marked

Den 1. juni introducerede Tindall Corporation officielt SL-dækket til det amerikanske marked. Det skete under det amerikanske trademark T-SLAB.

Ny løsning: Slut med synlige fuger i loftet

Med SL-dækkets nye fuge-fri løsning, er det muligt at skabe glatte og æstetisk flotte lofter uden brug af nedhængte gipslofter.

Abeo og Tindall Corporation indgår licensaftale

Abeo og den amerikanske elementgruppe, Tindall Corporation, har indgået en licensaftale for det sydøstlige USA. Fra starten af 2020 vil virksomheden introducere SL-dækket til det amerikanske marked...

Ny stor SL-dæk fabrik på vej i Finland

Ny stor SL-dæk fabrik på vej i Finland Få måneder efter at have lanceret SL-dækket på det finske marked, har Lujabetoni besluttet at investere i en ny stor SL-dæk fabrik for...

Lujabetoni starter SL-dæk produktion

Lujabetoni starter SL-dæk produktion i Finland Abeo har indgået en licensaftale med den finske elementproducent, Lujabetoni, som fra januar 2018 bringer sl-dækket i produktion på det finske marked. SL-dækket vil i...

22.000 m2 SL-dæk til stort boligbyggeri

Abeo og Perstrup har fået ordren på den samlede element-entreprise til de to bygninger, porthuset og købmandsgården. bygningerne udgør 1. etape i udviklingen af bagsværds...

18cm SL-dæk valgt til flere boligprojekter

I marts lancerede Abeo det såkaldte SL18-element - et 18 cm tyndt SL-Dæk - som gør det muligt at opnå en tyndere dækkonstruktion og spare penge på etageadskillelsen.

Abeo vinder entreprise på Cavalet House

Abeo og Perstrup skal leverere SL-Dæk til opførelsen af cavalet house ved Amager Strandpark. Cavalet House ligger ud til Amager Strandpark med udsigt over Øresund og ...

Vinder entreprise på Liljeborg

Abeo og Perstrup skal leverere SL-Dæk til opførelsen af julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Ved siden af den tidligere husholdningsskole Haraldsborg i Roskilde, skal der opføres en ny...