Abeo wins contract for school project

Abeo og Perstrup skal leverere SL-Dæk til opførelsen af julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Ved siden af den tidligere husholdningsskole Haraldsborg i Roskilde, skal der opføres en ny..

Ved siden af den tidligere husholdningsskole Haraldsborg i Roskilde, skal der opføres en ny rund bygning med kontor til administration og udvikling, et mindre elevkøkken med spisestue, aktivitetsrum, fællesstue, multisal og træningssale. Bygningen skal fungere som julemærkehjem for 200 elever og bliver på ca. 3.000 kvm fordelt på 2 etager.

Abeo og Perstrup leverede et løsningsforslag, hvor SL-Dækket løser dækarealerne i en ren præfab-løsning. Det sker ved, at SL-Dækkene leveres i A-former, som passer med den runde projektgeometri og gør det muligt at eliminere in-situ arbjede samt opnå en markant hurtigere opførelsestid. Abeo og Perstrup har stor erfaring med denne løsning fra andre runde byggeprojekter, fx det 10.000 kvm store Innovest-byggeri i Skjern.

Einar Kornerup er totalentreprenør på projektet, som efter planen slår dørerne op for de første elever den 1. august 2017.